21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Köleoğlu'nu ziyaret etti

Ukrayna'nın TV Star televizyonu tarafından bu yıl Antalya'nın Kemer ilçesinde 2'cisi düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivaline katılan 12 ülkeden 30 çocuk, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu'nu ziyaret etti. 

Yaşları 5 ila 16 arasında değişen çocukların, şarkıları ve dansları ile yarıştıkları festivalin 2'cisi bu yıl da Kemer'de düzenlendi. Ukrayna'nın TV Star televizyonu tarafından düzenlenen festivale Antalya Büyükşehir Belediyesi de destek verdi. 

Menderes Türel'e festivale olan katkılarından dolayı teşekkür eden Ukraynalı konuklar, ikili ilişkilerin devamını diledi. Antalya'dan iyi anılarla ülkelerine döneceklerini belirten yabancı konuklar, festivalin kendileri açısından olumlu geçtiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu, festivali, Antalya'da düzenlemelerinden dolayı Ukraynalı heyete teşekkür etti. 

Köleoğlu,"Ülkemizin çok yönlü kültürel zenginliklerini paylaşıp, ülkenize taşıma fedakarlığında bulunduğunuz için sizlere teşekkür ederim" dedi. Ukraynalı konukların sorularını cevaplayan Köleoğlu, daha sonra çocuklar tarafından hazırlanan mini gösteriyi izledi. Yabancı heyet Antalya'ya tekrar gelmek istediklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 15:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?