1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kombine biletler satışta

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, kombine bilet satışlarının başladığını belirtirken, Kırmızı-beyazlı takımı yeni sezonda sponsor olan Puma'nın giydireceği söyledi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkan Hasan Akıncıoğlu, kulübün maddi gelişimi için çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, "Bunun için bir çalışma grubu oluşturduk, Antalya'nın ileri gelenlerinin kulübe maddi desteğini çekmeyi amaçlıyoruz. Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kadar reklam ve sponsorluk ile kombine kart çalışmalarımız da devam ediyor. Kombine bilet satışları bugün itibariyle başladı. Kapalı tribün daha önce olduğu gibi bu yıl da tamamen kombine bilet için ayrıldı. İlk kez kale arkası ve açık tribünlerde de kombine uygulaması yapacağız. Kale arkasının 60 TL, açık tribün kombine biletlerinin 175, kapalı tribünün de 400 ile 5 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunduk. Kombine biletleri kredi kartına 6 taksitle alınabilecek" dedi.

Sponsorlukla ilgili çalışmalarının da sürdüğünü söyleyen Akıncıoğlu, "Bu sezon formada Puma ile yüzde yüz sponsorluk anlaşması yaptık. Daha önce formalar için bir miktar ödeme yapıyorduk, artık yapmayacağız. Diğer sponsorluklar için de Antalyalılardan destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 21:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?