22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konferansa öğretmenlerden yoğun ilgi

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 2008 yılı hizmet içi eğitim planı kapsamında verilen 'Sınıf Yönetimi' konulu seminere Manavgat'ta görev yapan öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kemal Kayıkçı tarafından verilen "Sınıf Yönetimi" konulu seminer Başarı Koleji'nde gerçekleştirildi. Seminere Manavgat'ta görev yapan öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Seminerde son zamanlarda değişikliklerin meydana geldi sınıf yönetiminde öğretmenlerin bilgilendirildiğini vurgulayan Kemal Kayıkçı "Sınıf yönetiminde öğretmen arkadaşlarımızın karşılaştığı sorunlar, bu sorunların nedenleri üzerinde durduk. Bunun yanında öğrencilerin nasıl daha iyi bir eğitim ve öğretime hazırlanacağı, öğrencilerin derslerde daha iyi nasıl motive edebileceğini aktardık. Seminerimizin öğretmen arkadaşlarımız için yararlı olduğuna inanıyorum" dedi.

Yapılan seminerlerin öğretmenler için büyük yarar sağladığını belirten Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Ünlü, "Akdeniz Üniversitesi ile yapılan işbirliği sonucunda yine öğretmenlerimize yönelik 'Proje Hazırlama ve Geliştirme, Toplantı ve Zaman Yönetimi, Yönetimde Çağdaş Yaklaşımlar, İnsan İlişkileri ve İletişim, Öğretme ve Öğrenmede Yeni Stratejiler, Sınıf Yönetimi' gibi konulardaki seminere il merkezi ve ilçemizde devam edilecektir. Seminerlere gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 09:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?