1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konuk öğrenciler Kepez'i geziyor

Kepez Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen ‘Gönül Köprüsü’ projesi kapsamında Türkiye’nin değişik illerinden gelen öğrencileri misafir ediyor.

Türkiye’nin 81 ilinden 100 bin çocuğun ülkemizi daha iyi tanımaları amacıyla başlatılan ‘Gönül Köprüsü’ projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler, Kepez’i geziyor. Mihmandar ailelerin eşlik ettiği çocukları Kepez Belediyesi ağırlıyor.

Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya da öğrencilere, Kent Ormanı mesire alanında bir piknik düzenledi. Kaya, yeni dostlukların kurulmasına aracı olan projeye katkı sağladıklarını için mutlu olduklarını belirterek, 10 gün süresince Türkiye’nin değişik illerinden gelen çocukları misafir edecekleri söyledi.

Turkcell'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Gönül Köprüsü’ projesi ile Türkiye'nin dört bir yanından çocukların farklı illeri ziyaret ederek, bir yandan ülkemizin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetmeleri, bir yandan da ömür boyu sürecek dostluklar kurmaları hedefleniyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 14:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?