15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konuk öğrencilerden örnek davranış

KONUK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Deniz görmeyen çocuklar ile Antalya’nın mavisinde buluşuyoruz’ adlı proje kapsamında kente gelen konuk öğrenciler örnek bir davranış sergiledi. Kepez Şahinevler İlköğretim Okulu’nu boyayan öğrenciler, okul bahçesinin peyzaj düzenlemelerini yaparak ağaç dikti.

Projenin ikinci öğrenci grubu olan ve bu zamana kadar hiç deniz görmemiş çocukların hayallerinin gerçekleştiği etkinlik kapsamında Yozgat Boğazlıyan’dan Antalya’ya gelen 25 öğrenci Antalya’nın mavisinde denizle buluştu. Tatilin keyfini çıkaran 13–16 yaş arası çocuklar, birer haftalık dönemler halinde düzenlenen program çerçevesinde Antalya’nın doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra kent kültürü ile de buluşuyor.

Birçok sosyal ve kültürel etkinliklere de imza atan çocuklar, bu kapsamda pilot okul olarak seçilen Kepez Şahinevler İlköğretim Okulu’nu boyadı. Öğrenciler, okul bahçesinin peyzaj düzenlemelerini yaparak ağaç dikti.

Büyükşehir Belediyesi proje kapsamında 8–14 Ağustos Sivas-Altınyayla, Gaziantep-Yavuzeli, 22–28 Ağustos’ta ise Malatya-Arguvan ve Diyarbakır Bismil’den çocukları ağırlayacak. Konuk öğrenciler Varsak’ta bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gençlik Evi’nde ağırlanıyor.

KONUK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
KONUK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
KONUK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:34:02
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 16:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?