15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konuk öğrencilerden ziyaret

KONUK ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Deniz görmeyen çocuklar ile Antalya’nın mavisinde buluşuyoruz’ adlı proje kapsamında kente gelen konuk öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘Deniz görmeyen çocuklar ile Antalya’nın mavisinde buluşuyoruz’ adlı projenin ikinci grup öğrencileri olarak Antalya’da bulunan Yozgat Boğazlıyanlı çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, öğrencilerle sohbet ederek, projeyi önemsediğini söyledi. Başkan Akaydın, “Önümüzdeki yıllarda daha da gelişerek sürmesini istediğim bir proje. Türkiye’nin dört bir yanından çocuklarımızı Antalya’nın doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla buluşturacağız” dedi.

Proje kapsamında Antalya’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten konuk öğrenciler ise Başkan Akaydın’a teşekkürlerini sundu. Antalya’ya hayran kaldıklarını belirten çocuklar yüksek öğrenimi Antalya’da okumak istediklerini belirterek Başkan Akaydın’a Antalya’ya üniversite öğrencisi olarak gelme sözü verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 12:30:02
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 13:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?