1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konyaaltı bayrama hazırlanıyor

KONYAALTI'NDA KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İlçe'de bulunan 4 ayrı yerde kurban kesim merkezi oluşturduklarını söyledi.

Kurban Bayramı hazırlıkları ile ilgili açıklamada bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için gerekli tüm önlemleri aldıklarını söyledi. İlçe'de 6 ayrı yerde kurban satışlarının devam ettiğini belirten Böcek, "Liman, Siteler, Pınarbaşı, Altınkum, Çakırlar ve Mollayusuf Mahallesi'nde kurban satış merkezleri oluşturduk. Veteriner ve Zabıta İşleri Müdürlüğü bağlı ekipler oluşturulan satış alanlarını denetliyor. Ayrıca ekipleri kayıt altına alınmamış, kulak küpesi olmayan ve pasaportu bulunmayan hayvanlarında satışını engelleyip, gerekli işlemleri başlatıyorlar." dedi.

Kurbanlık hayvanların kesiminin hijyenik bir ortamda yapılabilmesi için Siteler, Altınkum, Liman ve Pınarbaşı Mahallesi Kapalı Pazar yerinde kesim merkezleri oluşturulduğunu belirten Başkan Böcek, "Bayramın ilk günü Kasaplar Odası ile koordineli bir şekilde kesim yapılacak. Vatandaşlarımız, bu senede kurban kesimlerini ücretsiz yaptırabilecekler" diye konuştu.

Başkan Böcek, ayrıca geleneksel Konyaaltı Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin bu yıl H1N1 virüsüne bağlı grip salgını nedeniyle yapılmayacağını ifade etti.

KONYAALTI'NDA KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 15:39:05
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 15:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?