22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konyaaltı Karnavalı dolu dizgin

Antalya'nın alt kademe belediyelerinden olan Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Konyaaltı Karnavalı ve 12. Yaz Şenlikleri kortej geçişi ile başladı. 

Karnaval kapsamında ilk olarak hem denizden hem de karayolundan kortej geçişi yapıldı. Denizden bir tekne ile yapılan geçişte havaya atılan havai fişekler gökyüzünü aydınlatırken, Akdeniz Bulvarı üzerinde at arabaları ve kamyonlarla yapılan kortej geçişi de vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 

Üzerinde Rus dansçılar ve Miss Mediterranean 2006 Güzellik Yarışması finalistlerinin bulunduğu kamyonlardan, güzergah boyunca vatandaşların üzerine çiçek atıldı. Konyaaltı Plajı'nda düzenlenen karnavalda konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha güzel projelere imza atacaklarına dikkat çekti. 2 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını ve bugüne kadar savcı ve hakim yüzü görmediğini belirten Böcek, güzel günlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Sunuculuğunu Doğa Bekleriz ve Volkan Saygıner'in yaptığı karnavalda, mehteran gösterisinin ardından ünlü sanatçılar Yavuz Bingöl ve Hülya Avşar bir konser verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2006 Pazar 10:28:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?