1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konyaaltı Muhtarlar Derneği açıldı

Konyaaltı İlçesi Muhtarlar derneği, düzenlenen törenle açıldı. Uluç Mahallesi’nde düzenlenen Muhtarlar Derneği’nin açılışına Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in derneğin açılması için büyük destekler verdiğini belirten Konyaaltı İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Çakar, “Bize sahip çıkan ve her zaman desteğini gördüğümüz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in muhtarların baş tacı olduğunu söyleyen Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, “Konyaaltı Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek, her zaman muhtarlarımızın yanında olmuştur. Bizlerin baş tacıdır. Ben de kendisine olmazsa olmaz başkan diyor ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antalya’nın gelişmesi için 15 yıldır muhtarlara beraber çalıştığını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Belediyemizle vatandaşımız arasında köprü vazifesini gören muhtarlarımız bizim en yakın mesai arkadaşlarımızdır. Onlarla bugüne kadar uyumlu bir çalışma yürüttük. Her zaman bizim yanımızda olan muhtarlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, bölge muhtarlarına başarılı hizmetlerinden olayı teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 13:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?