21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Konyaaltı'nda Cumhuriyet coşkusu

Antalya merkeze yeni ilçe olan Konyaaltı’nda, Cumhuriyeti'nin 85. kuruluşu yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri büyük bir coşkuyla kutlandı.

Konyaaltı Kent Meydanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Töreni Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Enver Özkal’ın törene katılan öğrencileri ve vatandaşları selamlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende halk oyunları gösterisi ve öğrencilerin Cumhuriyetle ilgili hazırladıkları şiir ve kompozisyonlar okundu.

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Satranç turnuvası ile 29 Ekim Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli ödüller verildi. Kutlamalar okulların geçit töreniyle son buldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ”En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyete sonsuza dek sahip çıkacaklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların Cumhuriyet bayramını kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 18:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ceylan açan IP: 88.250.9.xxx Tarih : 30.10.2008 19:09:40

çok güzel bir gösteriydi ben de ora da ödül aldım. bu vatanı bölmeye çalışan insanlara böyle bir cevaptan başka ne denir diki