1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konyaaltı'nda kaza: 3 ölü,2 yaralı

Antalya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi de yaraladı.

Olay, saat 02.30 sıralarında, Konyaaltı İlçesi, Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çakırlar yönünden şehir merkezine doğru seyreden Muharrem Uzlu yönetimindeki 07 SY 192 plakalı otomobil ile şehir merkezinden Çakırlar istikametine doğru giden Ramazan Çetin idaresindeki 07 AAR 36 plakalı otomobil Uncalı Şehir Mezarlığı önünde kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle otomobiller hurdaya dönerken 07 SY 192 plakalı otomobilde bulunan sürücü Muharrem Uzlu (38) ile Ali Gülen (54) ve 07 AAR 36 plakalı araçta bulunan Abdullah Bülent Akkaya (33) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazadan yaralı olarak kurtulan 07 AAR 36 plakalı araç sürücüsü Ramazan Çetin ile Bedri Atay ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldıktan sonra 112 acil yardım ekipleri tarafından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada önden giden otomobilde bulunan ve arkadaşlarının peşinden gelmediğini fark ederek geri dönen bir kişi ise gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Arkadaşlarını kanlar içinde gören şahıs telefonuna sarılarak yakınlarına haber verdi.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 09:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?