1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konyalı yaşlıların Antalya tatili

Konya’dan gelen 17 yaşlı misafir Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı huzurevinde bir hafta tatil yapacak.

Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi’nden 10 erkek, 7 kadın ve 6 huzurevi personeli, bir haftalık tatil için geldikleri Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde karanfillerle karşılandılar. Daha sonra huzurevinin salonunda dinlenen yaşlılara seslenen Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Müdürü Sami Şerbetçi, misafirlerine bir haftalık gezilerinde iyi zaman geçirtmek istediklerini söyledi.

Ziyaretin tatil niteliğinde geçmesi için çalışacaklarını anlatan Şerbetci, “Misafirlerimizi Antalya’da daha önce görmedikleri yerlere götüreceğiz. Konyalı misafirlerimiz bizim yaşlılarımızla kaynaşacaklar. Onların denizden yararlanması için imkan sağlayacağız” dedi.

Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Müdür Yardımcısı Osman Bayboğan da, huzurevinde kalan ve ekonomik yoksunluklardan dolayı Antalya’yı göremeyen yaşlıları buraya getirdiklerini kaydetti. Bayboğan, “Yaşlılarımız adına Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YAŞLILAR MEMNUN
Konya’dan gelen Filistinli Ali Salim, 6 aydır huzurevinde kaldığını kaydetti. Antalya’nın hayalindeki şehir olduğunu dile getiren Salim, burada iyi zaman geçireceğine inandığını ifade etti. Salim, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin huzurevinin kapılarını bize açmasından dolayı ve kenti gezme imkanı bulacağım için çok teşekkür ederim” dedi. Konya’dan gelen bir başka misafir olan Necla Yeni Kaynak da 1,5 yıldır Konya’da huzurevinde kaldığını dile getirdi. Daha önce de Antalya’ya geldiğini belirten Kaynak, “İki huzurevimizin sayesinde tekrar Antalya’yı görmüş olacağız. Buraya yeniden gelmek büyük bir mutluluk” diye konuştu.
Antalya Huzurevi sakini Rüştü Kılınç ise 2 yıldır bu huzurevinde kaldığını söyledi. Misafirlerini Antalya’da kaldığı sürece en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Kılınç, “Onların burada huzurlu olmalarını istiyoruz. Kader arkadaşlarımızın buradan memnun ayrılması bizim görevimiz” şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 12:01:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?