1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Konyalılar, Manavgat’ta buluştu

Antalya’da yaşayan Konyalılar, Manavgat’ta bir araya geldi.

Antalya’da yaşayan Konyalılar, Manavgat Konyalılar Derneği çatısı altında, Delta Düğün Salonu’nda düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi. Geceye Milliyetçi Hareket Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı Adem Uslu, MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve belediye meclis üyeleri ile partililer de katıldı.

Manavgat’ta yaşayan Konyalıların yoğun ilgi gösterdiği gecede bir konuşma yapan Organizasyon Komitesi üyesi ve Manavgat Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Bünyamin Güler birlik ve beraberlikten güç doğacağını belirtti. Güler,”Birlik ve beraberliğimizin devam etmesi için bundan sonraki sosyal ve kültürel etkinlikleri halkın destekleriyle yapmak istiyoruz. Bu yağmurlu günde bu kadar katılımın olmasından dolayı çok teşekkürler ediyorum” dedi.

Güler'in ardından konuşan MHP Manavgat Belediye Başkan adayı Adem Uslu ise “Torosların kuzey yamaçlarının, gönlü Mevlana sevgisiyle dolu, Mevlana’nın hoşgörüsünü gönüllerinde barındıran Manavgat’ta yaşayan Konyalı hemşehrilerimi selam, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Konya, Antalya, bir elmanın iki yarısı. Ortada Torosların Güney yamaçlarında bizler, kuzey yamaçlarında ise sizler varsınız. Manavgat’ın nüfusu 25 yıl önce 10 binlerden, bugün 80 binlere ulaştı. Manavgat Belediye başkanlığına seçildiğim taktirde Manavgat’ı dünya kenti haline getireceğim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından geceye katılanlar sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel Türküler eşliğinde devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 22:57:24
Güncelleme :24 Şubat 2009 Salı 23:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?