21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Konyalılar Kepez'de buluştu

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Konyalılar Derneği’nin Danışma Kurulu toplantısında hemşehrileri ile bir araya geldi.

Antalya Konyalılar Derneği, Danışma Kurulu toplantısı, Antalya’da yaşayan Konyalılara buluşturdu. Çakıl Restoran’da düzenlenen toplantıya Konyalılar Derneği’nin üyesi de olan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış, Kepez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Abdullah Durmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Şahin, TRT Antalya Radyo Müdürü Gürsel Kaya, iş adamları ve bürokratlar katıldı.

Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çalık, danışma kurulu toplantısıyla hem hasret giderdiklerini hem de derneği çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Öner de, Antalya’nın ekonomisine, kültürüne ve sosyal yapısına yön veren Konyalı iş adamları ve bürokratları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Öner, doğdukları yerleri unutmadıklarını, doydukları yerlerde yapması gereken vazifeleri de eksiksiz yerine getirme çabası içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 13:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?