16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Konyaspor'un kampı sürüyor

KONYASPOR'UN DEVRE ARASI KAMPI SÜRÜYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'ndeki Sirene Golf Otel'de kamp yapan Konyaspor, bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Futbolcuların bir hayli neşeli göründüğü antrenmanda kampa geç katılan Kaue Da Silva ile hafif sakatlığı bulunan kaleci Nazmi Terzioğlu takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kaleciler Recep, Haluk ve Eray ise kaleci antrenörü Atila Uzuncan yönetiminde alt sahada çalıştı.

Devre arası hazırlıklarının çok verimli geçtiğini ifade eden teknik direktör Hüsnü Özkara, "İlk yarı başarılı bir performansımız vardı. Kardemir Karabükspor ile birlikte ilk yarıyı lider bitirdik. Süper Lig'den düşmenin moral bozukluğu içinde olan bir takım, son derece başarılı ve iyi futbol oynayan bir takım oldu. Bu çizgimizi ikinci yarıda da devam ettirip, hedefe ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İkini yarılar her zaman zor geçer. Kamp çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz" dedi.

Özkara, takıma takviye yapmayacaklarını ve ilk yarıdaki başarılı kadroyu bozmadan yola devam edeceklerini söyledi.

Bu arada Konyaspor, kamptaki ilk hazırlık maçını yarın saat 17.00'de Eskişehirspor ile oynayacak.

KONYASPOR'UN DEVRE ARASI KAMPI SÜRÜYOR
KONYASPOR'UN DEVRE ARASI KAMPI SÜRÜYOR
KONYASPOR'UN DEVRE ARASI KAMPI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 12:51:03
Güncelleme :4 Ocak 2010 Pazartesi 15:05:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?