1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkuteli adaylarından örnek tablo

Korkuteli Belediye Başkan adayları, aynı platformda bir araya gelip partililerine seslendi.

Korkuteli Belediye Başkan adayları Korkuteli Kapalı Pazaryeri'nde bir araya geldi. AK Parti Korkuteli adayı Adnan Uğurlu, yaptığı konuşmasında bazı adaylar tarafından AK Partili olup olmadığının tartışıldığını ifade etti.

Hizmetler ile ilgili bilgi veren Uğurlu, "Eğer ben iki kez seçilemezsem Korkuteli kanalizasyonu unutmalı dedim. 2005 sonunda başlamasını sağladım. Bundan sonra çocuklarımız, torunlarımız beni takdir edecektir. Biraz olsun siyasiler yapılanları görsün. Onlardan sadece teşekkür beklerdim" dedi.

Kanalizasyon nedeniyle yolların bozulduğunu anlatan Uğurlu, şöyle konuştu: "2005 yılında Karayolları ile yapılan protokolde parke taşı döşenmesi istendi. Yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz vardır. Korkuteli'de özellikle 23 Ekim 2005'ten sonra neler yapıldı diye bir kitapçık çıkardık. Özenle bakın onlara. AK Parti'ye katıldıktan sonra okullar, spor salonu yapıldı. Kazanan Korkuteli olacaksa kaybeden Adnan Uğurlu olabilir. Bu anlayış herkeste hakim olmalı. Hiçbir siyasi ayırımım olmamıştır."

KORKUTELİ MASA BAŞI KARARLARLA YÖNETİLDİ

Daha sonra miting alanına coşkulu bir kalabalıkla gelen MHP Belediye Başkan adayı Hasan Gökce, seçimin bir hizmet yarışı olduğunu ifade ederek, "Korkuteli, masa başında verilen kararlarla yönetildi. Bunun sıkıntısını bildiğimiz için ekibimizle birlikte geliyoruz" dedi. Bu sıkıntıları ortadan kaldıracaklarını anlatan Hasan Gökce, şöyle konuştu: "Halen 2009'da vizyonumuzu tartışacağımıza, kanalizasyon, mezbaha, toptancı hali, çevre yolu ve otogarı tartışıyoruz. Çevre yolu olmayan ilçe var mı? 10 yıldır ilçenin geçim kaynağı olan mantarcılığı tartışıyoruz. Antalya yolunun kasislerini tartışıyoruz. İstanbul, Korkuteli'ni kasisli yolu ile tanıyor."

10 SENEDE YAPILAMAYANLAR BUNDAN SONRA DA YAPILAMAZ

CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Güllü de, "10 senede yapılamayanlar bundan sonra da yapılamaz" dedi.

İlçeye hizmet gelmesini çok beklediğini anlatan Güllü, sözlerine şöyle devam etti: "Korkuteli artık köy görünümünden çıkıp şehirleşmeli. Bu 10 yılda hiçbir şey yapılmadı. Geçen 10 yılda, arsalarımız, dükkanlarımız satıldı. Korkuteli Belediyespor'a verilen para sokağa atıldı. Karaağaçlı bölgesindeki arsalar vatandaşlara satıldı. Buradan alt yapıda harcanmak üzere para toplandı. Ama şimdi ortada ne alt yapı var ne de para."

VERECEĞİNİZ KARARA SAYGILIYIZ

Son olarak miting alanına gelen SP adayı Mehmet Akdeniz de, Ağustos ayı sonunda güreşleri tekrar organize edeceklerini söyledi.

Şu an yediğimiz etlerin helal usullere göre kesilip kesilmediğinin bilinmediğini anlatan Akdeniz, şunları söyledi: "İlk işimiz 10 yılda kazandırılan mezbaha projesini inceleyerek, onda da şüphelerim doğrultusunda çalışmalar yapacağız AK Parti adayı Uğurlu tarafından kapatılan buzhaneyi faal hale getireceğiz. Göçebe yaşamı süren otobüsçülerimizin problemlerini çözeceğiz. Sizlerin vereceği karara saygılıyız. Ama bizim Korkuteli derdimiz var, Korkuteli sevdamız var. 100 gündür yatmadık çalıştık. Hiç merak etmeyin yüzde 50 ile geliyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 10:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?