21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Korkuteli festivale hazır

Korkuteli Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek olan Şehzade Korkut Şenlikleri ile Mantar Festivali hazırlıkları tamamlandı. 

Antalya'nın Korkuteli ilçesindeki festival hazırlıkları tamamlandı. İlçe merkezinde bulunan tüm sokak ve caddeler afiş ve bayraklarla süslenirken Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, ilçedeki halkın tamamının tek yürek olmasını istedi. 

Festival hazırlıklarının bir aydır sürdüğünü belirten Adnan Uğurlu, "İlk etkinliğimiz 12 Ağustos'ta Recep Gürbüz Spor Salonunda oynanacak olan voleybol turnuvası final maçı ve Korkuteli Belediyespor Taekwondo takımının gösterileriyle başlayacak. 13 Ağustos saat 16.00'da manavlar önünden şehitler parkına kadar kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Şenliklerimizde Elmalı Mehter Takımı gösterileri, Antalya Belediye Tiyatrosunun 'Düğün evi oyun evi' isimli bir tiyatro oyunu, Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Şehitler Parkında fotoğraf sergisi, Antalya Ticaret Borsası Türk Sanat Müziği Korosu, Konuk sanatçı Cüneyt Arkın ve ünlü popçu Murat Kekilli konserleri düzenlenecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 13:33:37
Güncelleme :11 Ağustos 2008 Pazartesi 13:34:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?