21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Korkuteli Kaymakamı göreve başladı

Antalya’nın Korkuteli ilçe Kaymakamı Rıza Dalan’ın Kütahya Simav ilçesine tayininin çıkması nedeniyle boşalan Korkuteli Kaymakamlığı görevine atanan Giresun ili Piraziz Kaymakamı İbrahim Sevimli göreve başladı.

Göreve başlamasıyla birlikte Korkuteli ilçesinde birlik içinde çeşitli projeler üreteceklerini belirten Kaymakam Sevimli, “Korkuteli ilçemizin sorunlarını hep birlikte el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğimize inanıyorum” dedi.

Sevimli, “Devletimiz bizi Korkuteli’ne hizmet etmemiz için gönderdi. Bende en iyi şekilde Korkuteli halkına hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. 24 saat kapımız herkese açık olacak” şeklinde konuştu.

1974 yılında Bitlis’in Ahlat ilçesinde doğan Kaymakam İbrahim Sevimli, İlk ve orta öğrenimini Ahlat İlçesinde tamamladı. 1991 yılında Ahlat Selçuklu Lisesini dereceyle bitirdi. Aynı yıl Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. Mezuniyet sonrasında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak, 1996 yılında mesleğe başladı.

3 yıllık staj döneminde çeşitli Kaymakam vekillikleri ile İngiltere’de bulundu. Daha sonra Kütahya-Hisarcık, Şırnak-Güçlükonak Kaymakamlığı ve Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevini yürüttü. 27 Ekim 2006 yılında Piraziz Kaymakamlığı görevine başladı. 2 yıllık Giresun Piraziz İlçe Kaymakamlığının ardından Korkuteli Kaymakamı olarak atandı.

Kaymakam Sevimli, evli ve 2 çocuk babası.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 14:10:54
Güncelleme :8 Eylül 2008 Pazartesi 14:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selahattin cof IP: 217.232.218.xxx Tarih : 19.09.2008 00:48:43

ben almanyada yasamakta olan eski bir türk vatandasi olarak yeni kaymakami kutlar basarilar diler umarim eski kaymakam gibi havali ve kendini begen mis olamazda milletin derdine care bulur bana is yerinin telefonunu verirse kendisiyle telefonda görüsmek vede sorunlarimi anlatmak istoiyorumvarsa emailde ola bilir hic fark etmez simdidedn tsk eder görevinde basarilar dilerim