1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkuteli polisine spor kompleksi

KORKUTELİ POLİSİNE SPOR KOMPLEKSİ

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, hizmet binasının zemin katını hayırsever iş adamlarının destekleri ile spor merkezi ve sauna yaptı.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Binasının zemin katını polislerin spor yapmalarını sağlamak amacıyla spor kompleksi yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı’nın girişimleri sonrası hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan spor kompleksinin açılışının İlçe Kaymakamı Erkan Karahan gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürlüğü ilçede kendi personeline ilk defa bu kadar konforlu ve modern bir spor kompleksi açması, polis memurlarını da sevindirdi.

Açılış töreninde konuşan İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı, “İlçemizde olmayan ve Polisimiz için ihtiyacı olan bir spor merkezini hizmete açtık. Bizlere bu spor kompleksimiz için maddi destek veren Kemer’li Hayırsever iş adamı Recep Kaya ve Korkuteli Bin Yapı inşaata çok teşekkür ediyoruz. Polisimiz spor merkezinde sağlıklı sporunu yapacak. Saunaya girecek.

Artık İlçe Emniyet Müdürlüğümüz kendi bünyesinde spor yaparak sağlıklı yaşayacak. Yeni alınan spor aletleri ile polisimiz fiziki olarak biraz daha güçlenecek.Bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, spor komplesinde büyük katkı sağlayan hayırsevere iş adamı Recep Kaya’ya bir plaket verdi.

KORKUTELİ POLİSİNE SPOR KOMPLEKSİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 10:08:00
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 11:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?