22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkuteli PTT'de kargo dönemi

Antalya'nın Korkuteli PTT İlçe Müdürü Selahattin Tosun, yurt genelinde PTT tarafından başlatılan kargo seferberliğinin, ilçede de hızlı bir şekilde yol alacağını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tosun, PTT'nin daha önce de kargo taşımacılığı yaptığını ancak şu andan itibaren bu konuda ayrı bir birim oluşturulduğunu hatırlattı.

“Vatandaşlarımız daha hızlı, ucuz ve güvenli kargo göndermek ve almak istiyorlarsa bundan sonra PTT'yi tercih etsinler" diyen Tosun, "Kargo seferberliğinde çok iddialıyız. Genel Müdürümüz de bu konuda çok duyarlı. Bizler de Korkuteli halkının kargo konusunda başka arayışlara girmelerini istemiyoruz. Biz devlet kurumu olarak en geniş ve yaygın ağımızla vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sağlayacağımızın sözünü veriyoruz. İlk etapta 32 il arasında 1-2 gün arasında teslimat yapılacak. Bu sayı her geçen gün hızla artacaktır. Ayrıca vatandaşlarımızın gönderecekleri eşyalarını içerisine koyabilmeleri için her türlü kutu ve torbalar işletmemiz tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır” diye konuştu.

 

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 13:46:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?