22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkuteli’de arıcılık kursu başlıyor

KORKUTELİ’DE ARICILIK KURSU BAŞLIYOR

Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Tarım İlçe Müdürlüğü ile birlikte ilçede arıcılık kursu açıyor. Toplam 40 saat sürecek kursu Tarım İlçe Müdürü Reşat Yılmaz tarafından verilecek.

Korkuteli Halk Eğitim merkezi müdürlüğü ve Tarım İlçe müdürlüğü “Arıcılığın Geliştirmesi Projesi” kapsamında, Arıcılık Kursu düzenliyor. Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünde açılması planlanan kurs öncesinde kursa katılacaklara seslenen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Çatalkaya, “ kursun amacı, ilçemizde arıcılığın geliştirilmesi, arıcılık işiyle uğraşan işletme sayısının artırılması, arıcılarımızın arıcılık konusundaki bilgi ve becerilerinin geliştirilerek konu hakkındaki yeniliklerden haberdar olmalarının sağlanmasıdır. Ayrıca, Korkuteli arıcılarının üretimlerini artırmaları yönünde çalışmalar yaparak ekonomik anlamda gelirlerini artırmaları da kurs sonrasındaki çalışmalar çerçevesinde hedefler arasında bulunuyor” dedi.

Çatalkaya, “ Toplam 40 saat sürecek olan kurs Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünde başlayacak ve bir hafta devam edecek. Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin kimlik fotokopisi ile merkezimize başvurması gerekmektedir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 09:56:00
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 10:02:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?