1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkutelili esnaflar fuarda...

Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası esnafı Denizli’de gerçekleşen yapı fuarına katıldı. Oda Başkanı Hüseyin Tınkaz, “Fuarlar esnafımızın kendisini geliştirmesi için çok faydalı oluyor.” dedi.

Denizli’de gerçekleştirilen Yapı, ısıtma ve soğutma fuarına katılan Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası üyeleri ilçeye döndü.

Denizli’de gerçekleştirilen fuara katıldıklarını ve ayrıca şehirde bulunan kaplıcaları da ziyaret etme fırsatı bulduklarını söyleyen Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Hüseyin Tınkaz, “Fuarlar esnafımızın kendisini geliştirmesi için çok faydalı oluyor. Yenilikleri görüyor ve bilgilerini geliştiriyorlar. Bu arada kaplıcada tatil imkanı da bulan esnafımız, bir iki günde olsa iş stresinden uzak zaman geçiriyor.” dedi.

Bundan sonra da üyeleri ile sektör fuarlarına katılmaya devam edeceklerini ifade eden Tınkaz, “Denizli fuarı seyahatinde üyelerimizden ayrı bir istek geldi. Biz de bu istekleri dikkate alarak değerlendireceğiz. Bundan sonraki uygun olan fuarlarda sosyal anlamda yararlanabileceğimiz seyahatlerimize ailelerimizi de dahil edeceğiz. Bu vesile ile esnafımızın eşleri de odamızın organizasyonlarından faydalanmış olacak.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 09:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?