22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkuteli'nde bayramlaşma

Korkuteli protokolü, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Korkuteli ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Öğretmenevi'nde gerçekleşen bayramlaşma töreninde Korkuteli Kaymakamı İbrahim Sevimli, Garnizon Komutanı Jan. Yüzbaşı Erkan Özçelik, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Tür, törene katılanları kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı.

Bayramlaşma törenine belediye başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütleri üyeleri ve çok sayıda Korkuteli halkı katıldı. Burada konuşan Kaymakam İbrahim Sevimli, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kaymakam Sevimli, “Dini bayramlar karşılıklı görüşme, barışma ve birbirini ziyaret etmek için birer fırsattır. Bizi bir araya getiren bu kutsal nedenin hepimiz için hayırlı olmasını dilerim. Bu birlik ve beraberliğimiz bizlere güç veriyor. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Daha sonra Korkuteli Kaymakamı İbrahim Sevimli ve beraberindekiler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Korkuteli halkının rahat ve huzur içinde bir bayram geçirmesi için görev başında bulunan emniyet mensuplarının bayramını kutladılar. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevlerini yapan askerleri de ziyaret eden Kaymakam Sevimli ve beraberindekiler askerlere hayırlı tezkereler dilerken bulundu.

Korkuteli Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları da unutmayan protokol üyeleri daha sonra rahatsızlığı nedeniyle bayramlaşmaya katılmayan Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'yu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Protokol üyeleri ayrıca çocuklara çiklet ve şeker ikram ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 14:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?