21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Korkuteli'nde huzur operasyonu

 

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, yıllar sonra ilk defa ilçe merkezinde ve Korkuteli ana giriş yollarında polis ve jandarma tarafından 3 saatlik bir eş zamanlı huzur operasyonu yapıldı. Operasyonlarda 3 saat içerisinde 337 araç kontrol edildi.

22 araca evrak eksikliğinden cezai müeyyide uygulandı. Yapılan kontrollerde hakkında yakalama tutanağı olan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Ramazan bayramı münasebetiyle ilçe merkezini Muğla, İzmir, Denizli, Burdur ve Antalya kavşağı hizmeti veren Korkuteli ilçe merkezi karayollarında polis 3 nokta da trafik ve yol kontrolü sağlarken, jandarma ekipleri iki nokta üzerinde yol kontrolünü gerçekleştirdi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Salih Ayaz ve Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Özçelik'in de katıldığı eş zamanlı huzur operasyonunda sürücüler ve vatandaşlar yapılan uygulamadan memnun kaldı.

Korkuteli Emniyet Müdürü Salih Ayas, devletin en temel ve asli görevinin vatandaşın huzurunu ve güvenini sağlamak olduğunu söyledi. Yapılan uygulamalarda ekiplerce özellikle sürücülere trafik kuralları hatırlatıldığına değinen Ayas, şöyle konuştu: ''Hedef ceza kesmek değil halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmektir. Devletin en temel ve en asli görevi vatandaşlarının rahat ve huzur ortamı içerisinde yaşamasını sağlamak kanunsuz iş yapanlara göz dağı vermektir. Emniyet olarak görevimiz vatandaşa güven vermek ve yaptığımız operasyonla devleti 24 saat emrinde olduğunu göstermektir.''

İlçe merkezinde yapılan denetimlerde kahvehane ve internet kafeler denetlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 13:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?