1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkuteli'nde rekor kan bağışı

KORKUTELİNDE REKOR KAN BAĞIŞI

Kızılay Kan Merkezine ait kan toplama TIR’ı Korkuteli’nde rekor bir kan bağışı topladı.

Türk Kızılay’ının 1 milyon gönüllü kan bağışçısı kampanyası çerçevesinde Türkiye'yi karış karış gezen TIR’ın ilçedeki 2 günlük kampanyasında 127 ünite kan bağışı yapıldı.

Korkuteli Cumhuriyet Meydanında 2 günlük kan bağışında Korkuteli halkından büyük bir katılım olduğunu belirten Batı Akdeniz Bölge Kan merkezi doktoru Tolga Temel, Hedeflerinin kampanya kapsamında geziler dahilinde 800 bin ünite kana ulaşmak olduğunu söyledi.

Temel, kan bağışının bir insanlık görevi olduğunu, yapılan kan bağışında da insanı bedenen ve ruhen huzurlu yapacağını kaydetti. İlçede 2 günde 127 ünite kan bağışı topladıklarını belirten Temel, kan bağışları sayesinde birçok insana hayat verildiğini, bu bakımdan sağlıklı olan herkesin kampanyaya katılması gerektiğini vurguladı.

Kan bağışına Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve personelinin de katılması bizleri mutlu etti diyen Temel, “Belediye Başkanımız Kan bağışında bulunarak personelini de tavsiye etti ve personelde bağışta bulundu. Ayrıca kan bağışında bulunan herkese Belediye logolu su bardağı hediye etmesi bizleri mutlu etti” dedi

KORKUTELİNDE REKOR KAN BAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 12:51:03
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 17:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?