22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkuteli'nde yatak izdihamı!

YATAĞI DENEMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Güney Kore’den ithal edilen ve omurga sistemindeki problemlerden kaynaklanan ağrıları giderdiği öne sürülen yatakların bir mağazada ücretsiz olarak vatandaşın kullanımına sunulması üzerine her gün yüzlerce kişi yatağı denemek için sıraya girdiler.

Güney Kore’den ithal edilen Choyang yataklarının Korkuteli Şube Müdürü Mustafa Baytar, ithal yatakların, üzerindeki yeşimtaş ve özel masaj sistemi sayesinde birçok rahatsızlığı giderdiğini öne sürdü.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın onayı ile ithal edilen yatağın üzerinde bulunan yeşimtaşların, yaydığı kızılötesi ışın sayesinde koku giderici, oksijen yayıcı, bakteri yok edici gibi birçok özelliğinin bulunduğunu ifade eden Baytar, “Yeşimtaşın bu özellikleri Avrupa’da yapılan test ve deneylerle kanıtlanmış. Masaj yatağı, iskelet, sinir, boşaltım, dolaşım ve sindirim sistemindeki sıkıntılardan yaşanan rahatsızlıkları gideriyor, omurga sistemindeki bozukluklara dayalı rahatsızlıkları zamanla iyileştiriyor” dedi.

Masaj yataklarında, yüzyıllardır Uzakdoğu’nun en şifalı taşlarından biri olarak bilinen yeşim taşının teknoloji ile birleştirilerek, yataklarının üretiminin gerçekleştirildiğini ifade eden Baytar, “Yeşim taşı insan sağlığına yararı açısından tescillenmiş bir taş olup, yüzyıllardan beri çeşitli rahatsızlıklar için ve çeşitli amaçlar için kullanılıyor. Biz yataklarımızda kahverengi yeşim taşını kullanıyoruz. Kahverengi yeşim taşı belli bir ısıda ısıtıldığında uzun kızılötesi ışın yayıyor ve kaplıca etkisi yaratıyor” diye konuştu.

Baytar, “Firmamızın ürününe olan güveni nedeniyle ücretsiz deneme ve pazarlama sistemiyle birçok ödüle layık görülmüş, yataklarımızı kullananlara hiçbir yan etkisinin olmadığı kanıtlanmıştır. Şubelerimizde masaj hizmeti için kesinlikle ücret alınmayacaktır. Tüm halkımızın bilinçli bir şekilde gelip faydalanmalarını tavsiye ederiz. Hizmete girdiğimiz günden beri 7’ den 70'e herkes tarafından yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Sabah saat 07.00'de başlayan yoğunluğumuz 18.00'a kadar devam ediyor. Vatandaşlarımız sabah 07.30'da seanslarımızdan faydalanmak için uzun kuyruklar oluşturuyorlar. Sıra numarası alan vatandaşlarımıza seanslardan önce bilgilendirici seminer veriyoruz. Daha sonra ilk 15 kişi numaralı yataklara alarak 40'ar dakikalık seanslar düzenliyoruz. Misafirlerimiz yanlarında getirdikleri çarşafları yataklarına serdikten sonra yatıyorlar. Zira hijyen bizler için çok önemli” şeklinde konuştu.

YATAĞI DENEMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 16:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?