1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkuteli'nin çehresi değişiyor

Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki meydanlar, parklar ve piknik alanları güzelleşiyor.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce halka hizmet konusunda birçok konuyu ele alırken, yaz aylarında da yine halkın kullanımında olacak yeşil alanların düzenlenmesine de eğildi.

İlk olarak barajın yanındaki kavaklık olarak bilinen piknik alanını yeşillendirerek halkın rahatça piknik yapmasını hedefleyen Başkan Gökce, merkezde bulunan parkında mevsimlik çiçeklerle donatılması konusunda duyarlı davrandı.

Öte yandan ilçenin geçiş güzergahı olan otogar karşısındaki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için park ve yeşil alan düzenlemesini başlatan Başkan Gökce, “İlçemizde yeşil alan miktarını arttırmak için çabalıyoruz. Otogarın karşısındaki meydanın kötü görüntüsü ortadan kalkacak. Mevcut parkların düzenlenme çalışmaları devam edecek. Halkımızın rahat piknik yapabilmesi için piknik alanında şimdilik geçici bir düzenleme yapılıyor. Bundan sonra da mevcut parkların düzenlenmesi devam edecek. Ayrıca yeni park projelerimiz var ve zamanla park sayımız artacak. Özellikle çocuklarımız mahallelerine park ve oyun grupları yapılmasını istiyor. Biz de çocuklarımızın isteğini yerine getirmek için gayret göstereceğiz. Gerekli oyun aletleri araştırmaları yapılıyor. Korkuteli güzelleşiyor ve daha güzel olacak” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 10:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?