1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korkutelispor'a yeni forma

Saadet Partisi Korkuteli Belediye Meclis üyesi adayı Ahmet Oruç Civelek, Korkuteli İdman yurdu Spor kulübüne forma hediye ederek destek oldu.

Saadet Partisi Korkuteli Belediye Meclisi 1. sıra adayı Ahmet Oruç Civelek, Antalya 2. Amatör ligde mücadele eden Korkuteli İdman yurdu Spor kulübüne forma hediye ederek destek oldu.

İdman yurdu’nun Teknik Sorumlusu İbrahim Çoban’a hazırlattığı formaları hediye eden Civelek “Sporun her dalına destek olmak lazım. Bu takımda görev alan gençler ileride ilçemizi temsil edecekler. Büyük başarılara imza atacaklar. Gençlerimizi kahvehane ve benzeri yerlerden çekip almak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için herkes el ele vermeli. Gençler geleceğimizin teminatı. Sağlıklı, çalışkan bir gençlik için onları spora ve kültürel faaliyetlere teşvik etmeliyiz” dedi. Korkuteli idman yurdu Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Çoban’da Civelek’e teşekkür ederek “Oruç Bey nezdinde takımımıza sahip çıkan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Bizim takımımız tamamen Korkuteli gençlerden kurulu ve gerçekten amatör spor için kurulmuş bir takım. Korkutelili tüm sporseverleri ve iş adamlarımızı bu takıma destek olmaya davet ediyorum. Çünkü bu gençler Korkuteli’ni temsil ediyorlar” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 21:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?