1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Korsan göstericiler gözaltında

Demokratik Toplum Partisi (DTP)'nin yerel seçim kampanyası döneminde 22 Martta Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlediği Nevruz kutlamaları ve mitingde, terör örgütü elebaşının posteriyle, terör örgütü flaması açtıkları ve mitingden sonra korsan gösteri yaptıkları belirtilen 4'ü çocuk 14 kişi gözaltına alındı.

DTP'nin Kepez'in Zafer Mahallesi'ndeki Cumartesi Pazarı'nda düzenlediği Nevruz kutlamaları ile yerel seçim kampanyası mitingi ile mitingden sonraki gösterilere ilişkin Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün kamera ve fotoğraf görüntülerinin incelemesi tamamlandı.

Görüntü ve fotoğrafların incelenmesi sonucu miting sırasında bölücü terör örgütünün elebaşının posteriyle, terör örgütünün flamasını açtıkları ve mitingden sonra yasa dışı gösteri düzenledikleri anlaşılan 4'ü çocuk 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin 11'i Antalya il merkezi, 2'si Kumluca, biri de Alanya'da gözaltına alındı.
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, bölücü terör örgütünün propagandasını yapan bazı yayınlar, CD'ler ve flaş belleklere el konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 20:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?