7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kortlarda Kepez fırtınası

Kepez Belediyespor, Marmaris'te düzenlenen Türkiye 10 Yaş Tenis Şampiyonası'nda 4 birincilik, 1 ikincilik, 4'te üçüncülük elde etti.


Kepez Belediyespor Tenis Takımı, kortlardaki başarısına bir yenisini daha ekledi. Teniste marka haline gelen Kepez Belediyespor, Marmaris'te düzenlenen 10 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'nın yüzünü güldürdü. Turnuvada fırtına gibi esen Kepez Belediyespor, 4 şampiyonluk, 1 ikincilik, 4'te üçüncülük kazandı. Türkiye Tenis Federasyonu'nun, 18-24 Haziran tarihleri arasında düzenlediği turnuvaya, Kepez Belediyespor, bay ve bayanlarda 21 sporcu ile katıldı. Kepez Belediyesporlu tenisçiler, oynadıkları
başarılı maçlarla ayakta alkışlandı.

 
Erkeklerde finale çıkan Yavuz Tur, Mehmet Zeytunoğlu rakiplerini yenerek, şampiyon oldu. Bayanlarda Ezgi Topuz, finalde rakibini mağlup ederek, altın madalyaya uzandı. Şampiyonada, Ataberk Tokalı, Beyza Kaymaz 3. olurken, Buğra Davraz, Burak Keskin ve Esnur Kaya da 4.'lük kürsüsüne çıktı.


Fizikler testlerde erkeklerde Arda Albay 1. Yavuz Tur 2. Ataberk Tokalı 3., bayanlarda Sıla Çuhadaroğlu da 3. oldu. Kepez Belediyespor Tenis Takımı'nın Baş Antrenörü Nurgül Köktürk Çalışır da, emeklerinin karşılığını derecelerle almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başarılarla, tesisleşmeyle ve yüzlerce sporcusu ile Kepez Belediyespor'un teniste marka haline geldiğini anlatan Çalışır, "Sporcularımı kutluyorum. Bizi utandırmadılar. Bu başarı, tenisteki gücümüzü bir kez daha tescilledi. Ulusal turnuvalarda Antalya'nın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Uluslararası turnuvalarda madalya alacak sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Kepez Belediye Başkanı Sayın Erdal Öner'e, bize verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ederiz. Başkanımızın desteği ile tenisteki başarımız artarak devam edecek" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 17:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?