22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kötü koku ekipleri harekete geçirdi

Antalya’nın Yüksekalan Mahallesi’nde Belediye ekipleri kötü koku nedeniyle şikayet edilen bir evi boşalttı. Defterdarlık’tan emekli bir vatandaşın yaşadığı evde bulunan ve kötü kokuya neden olan yaklaşık 1 kamyon eşya boşaltılarak ev ve çevresi ilaçlandı.

Yüksekalan Mahallesi’ndeki bir ev, kötü koku nedeniyle rahatsız olan çevre sakinlerinin şikayeti üzerine Muratpaşa Belediyesi ekipleri tarafından boşaltıldı. Murtapaşa Belediyesi ekipleri, uzun süre Defterdarlık’tan emekli olan Ali İhsan Yıldız’ın tek başına yaşadığı evin kapısını açmasını bekledi.

Yıldız’ın kapıyı açması üzerine Belediye ekipleri karşılaştıkları manzara ve kötü koku nedeniyle şaşkına döndü. Kötü koku nedeniyle uzun süre eve giremeyen ekipler, içerisi ilaçlandıktan sonra çalışma başlattı. Muratpaşa Belediyesi ekipleri; şikayete neden olan eşyaları boşaltırken Yıldız, evinin kötü kokmadığını ve kimseden yardım istemediğini söyledi.

Ali İhsan Yıldız, evde bir köpek beslediğini belirtirken, kendisini şikayet ettiğine inandığı bazı komşularına tepki gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?