21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

KTB çalışmalarına hız verdi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kemer Belediye Tiyatrosu'nun (KTB) oyuncuları ve genel sanat yönetmeni Selim Türkışık, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'i ziyaret etti.

Kemer Belediye Tiyatrosu yeni sezonda sahneleyeceği Hidayet Sayın'ın yazdığı 'Köşe Kapmaca' adlı oyunun hazırlıklarına hız verdi. Hazırlıklarını sürdüren oyuncular, genel sanat yönetmeni Selim Türkışık eşliğinde Başkan Şeker'i makamında ziyaret ederek, yeni oyunları hakkında bilgi verdiler.

Selim Türkışık, "Tiyatromuz 2008-2009 tiyatro sezonunu Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu oyuncularından ve Antalya Büyükşehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli'nin yönetiminde ve aynı zamanda oyunculuğunda çalışmalara başladı. Kemer Belediye Tiyatrosunda konuk oyuncu olarak Cengiz Kaya, Seyfi Satmaz, Faruk Çelik de yer alacak. Oyun halen günümüzde de geçerli olan bir temaya sahip. Oyunda insanlarımızın duygularının sömürülmesi, onlarda menfaat sağlanması, devletin bazı eksikliklerden doğan boş alanlara iş bilir düzenbazların doluşması ve bunların çıkar kavgalarını komik bir dille anlatan bir köy oyunu. Çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede oyunumuzu tiyatro severler ile buluşturacağız. Ayrıca yeni bir çocuk oyunumuz da en kısa sürede geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile buluşturmak için çalışmalarımızda sürüyor" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise yaptığı açıklamada, "Tiyatromuz her sezon olduğu gibi bu sezonda keyifle izleyeceğimiz bir oyun için hazırlanıyorlar. Kemer Belediye Tiyatromuz 2000 yılından bu yana aralıksız her yıl yeni bir oyunu bizlere sunuyorlar. Artık Kemer'de tiyatromuz hak ettiği yeri bulmuştur. Yeni oyun hazırlıklarında tüm ekibimize ve konuk oyuncularımıza öncelikle kolaylıklar diliyorum.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 15:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?