7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kuaförden ilginç promosyon

Antalya'da bir kuaför, iş yerinde kurduğu sistem sayesinde müşterilerini güncel ve sağlık haberleri ile ilgili bilgilendiriyor. 

Bayanlar ve erkeklere yönelik hizmet veren Divan Kuaför'de müşteriler bir taraftan saç kesimi, cilt bakımı yaptırırken, bir taraftan da ayna kenarına yerleştirilen ekranlardan güncel olayları takip edebiliyor. 

Kuaför işletmecisi Nilüfer Kutlu, özel bir şirket tarafından kurulan sistemin internet ortamında çalıştığını ve tüm koltukların karşısına yerleştirilerek müşterilerin hizmetine sunulduğunu söyledi. 

Müşterilerin uygulamayı beğendiğini söyleyen Kutlu, bu sistem sayesinde müşteri sayısında da önemli artış kaydedildiğini söyledi. Erkek bölümünde müşterilerin sporla ilgili gelişmelere, bayanların ise sağlık ve astroloji gibi bölümlere daha çok ilgi gösterdiğini anlatan Kutlu, böyle bir uygulamayı Antalya'da ilk defa kendilerinin gerçekleştirdiğini söyledi. 

Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren bir müşteri, "Burada hem saç kesimi yaptırıp hem de güncel olaylarla ilgili ekrandan bilgilendiklerini belirterek "Oldukça güzel bir hizmet. Bu şekilde çok daha rahat bir ortamda saç kesimi ve cilt bakımı yaptırabiliyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 10:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?