21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kuaförler stres attı

KUAFÖRLER STRES ATTI

Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, geleneksel hale getirdiği Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi'ni bu yıl Kemer Resort Otel'de düzenledi.

Gecenin meslektaşların birbirlerini daha iyi tanımaları ve aralarındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesi açısından çok önemli olduğunu belirten Türkiye Kuaförler ve Manikürcüler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen oda yönetimine teşekkür etti.

Gecede bir konuşma yapan Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Dursun Dalma da, her yıl düzenlenen etkinliklerle üyelerin bir araya getirildiğini söyledi. Oda üyelerinin çok yoğun çalıştıklarını belirten Dalma, “Bu yorucu iş temposundan üyelerimizi bir gün de olsa uzaklaştırmak istiyoruz. Bu tür etkinlikler meslektaşlar arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanmasına yardımcı oluyor” dedi.

Bu etkinliklere devam edeceklerini belirten Oda Başkanı Dursun Dalma, geceye katılan Federasyon Başkanı Bayram Karakaş ve Birlik Başkan Vekili Adlıhan Dere'ye plaket verirken, AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul ve Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun ve üyelerine teşekkür etti.

KUAFÖRLER STRES ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 15:22:02
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 15:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?