1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Küçük Melek'e Başkan'dan hediye

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Esma Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitimini sürdüren 11 yaşındaki bedensel engelli Döndü Melek Avcı’ya akülü araba hediye etti.

Arabasına kavuştuğu için oldukça duygulanan Döndü Melek, ‘Başkan Amca’sına teşekkür etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Özel Esma Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitimini sürdüren bedensel engelli 11 yaşındaki Döndü Melek Avcı’nın akülü araba isteğini geri çevirmedi. İstenen akülü arabanın siparişini hemen veren Sözen, Döndü Melek’i okulda ziyaret ederek hediyesini teslim etti.

Manavgat’ın Peri Köyü’nde kendisi gibi bedensel engelli kardeşiyle birlikte yaşamını sürdüren Döndü Melek, imkansızlıklar nedeniyle ilköğretim üçüncü sınıfa kadar eğitimini sürdürebildiğini söyledi. Yeni akülü arabasına Başkan Sözen’in yardımıyla ilk kez oturan Döndü Melek, duygusal anlar yaşayarak teşekkür etti.

EĞİTİMİNE DESTEK OLACAK
Melek’in arabayı kullanmasına yardımcı olan Başkan Sözen ise “Kendisine hediye ettiğimiz bu akülü araba kızımızın engellerini biraz olsun yıkacak. Onun bundan sonraki eğitimine de destek olmayı planlıyoruz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 20:05:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?