22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Küçükköy Belediyespor sezonu açtı

KÜÇÜKKÖY BELEDİYESPOR SEZONU AÇTI

Korkuteli’ni bu sezon Antalya 2. Amatör liginde temsil edecek olan Küçükköy Belediyespor sezon açılışını gerçekleştirdi.

Küçükköy Belediyespor 2009 - 2010 futbol sezonunu yağmur altında kurban keserek açtı. Küçükköy stadyumunda düzenlenen törene, Küçükköy Belediye Başkan vekili Bayram Kır, Genel Kaptan Osman Özsarı, Antrenör İbrahim Çoban ve takım futbolcuları, mahalle muhtarları, vatandaşlar katıldı. Küçükköy Belediye Başkan vekili Bayram Kır, bütün takım oyuncularının alınlarına kendi elleriyle kesilen kurbanın kanından sürerek, başarı dileklerini iletti.

Açılışın ardından yağmur altında ilk antrenmanını yapan Küçükköy Belediyespor, lige hazır olduklarını çift kale maçta taraftara gösterdi.

Antrenman sonrası açıklama yapan genel kaptan Osman Özsarı, Küçükköy Belediyesporun, yeni sezonda başarılı olması için ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyledi. Kısa sürede çok iyi bir takım kurduklarını belirten Özsarı, “2009–2010 futbol sezonunda Takım olarak zoru başarıp hedefimize ulaşacağız. Bizim için her zaman başarı alışılagelmiş bir hedeftir. Bu hedefe ulaşırken birlik ve beraberlik sinyallerini vermeye devam edeceğiz. Yeni sezonun Fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

Teknik direktör İbrahim Çoban ise kadrolarında bulunan 25 kişinin takımdaki yerinin kezsin olmadığını söyledi.

Çoban, “Artık Küçükköy Belediyespor, 1991 yılındaki o takım ruhuna geriye dönüyor. 2009–2010 sezonuna takım olarak, saha olarak hazır durumdayız. Artık Küçükköy kasabası maçların başlamasını bekliyor. Bu sene oldukça güçlendik. Yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcular olarak iyi bir uyum içindeyiz. Futbolcular birlik ve beraberlik içinde. Sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.”

KÜÇÜKKÖY BELEDİYESPOR SEZONU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 14:27:04
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 15:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?