22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Küçükköy evinde Adrasan’a yenildi

KÜÇÜKKÖY EVİNDE ADRASAN’A YENİLDİ

Antalya 2’inci Amatör Ligi Batı Grubu’nda mücadele eden Küçükköy Belediyespor ile Adrasanspor, Küçükköy’de karşı karşıya geldi. İki takımın mücadelesinden Adrasanspor, 4–3 galip ayrıldı. Karşılaşmayı Emin Bayraktar, İzzet Balaban ve Aydın Güncan hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmaya iyi başlayan her iki takım orta saha mücadelesi yaptı. Karşılaşmanın 30 dakikasında Adrasanspor, Muhammet’in gölü ile 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklardan başka gol olmayınca Adrasanspor, deplasmanda ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya kontrollü başlayan Küçükköy Belediyespor ve Adrasan orta saha mücadelesi yaptı. Küçükköy Belediyespor, 50’inci dakikada Sefa’nın gölü ile durumu eşitledi. Adrasanspor, maçın 56’ıncı dakikası, 65’inci dakikası ve 75’inci dakikalarında Ulaş’ın golleri ile durumu 4-1 yaptı.

Küçükköy Belediyespor, 79’ıncı dakikada penaltı gölü ile skoru 4-2 ve ataklarını sürdürerek, 89’ıncı dakikada Sefa’nın gölü ile skoru 4-3 yaptı. Maçın son dakikalarında Küçükköy Belediyespor, ataklarını gole çeviremeyince karşılaşmadan 4–3 yenik ayrıldı. Maç sonrası rakip Adrasansporlu sporcuları tebrik eden Küçükköy Belediyespor, centilmenlik örneği gösterdi.

KÜÇÜKKÖY EVİNDE ADRASAN’A YENİLDİ
KÜÇÜKKÖY EVİNDE ADRASAN’A YENİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 10:04:02
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 11:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?