1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Küçükköy'de suya zam yok

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi'nin 2010 yılında suya zam yapmama kararı vatandaşları sevindirdi.

Korkuteli’nin, Küçükköy Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Mecliste görüşülen maddeler arasında yer alan su konusunda meclis 2010 yılında zam yapmama kararı aldı. Zam yapmama kararı ile birlikte sayaç okuma ücreti, tanker ile su satış bedeli, abone dosya işlemleriyle depozito ücretlerine de herhangi bir zam yapılmadı.

Konuyla ilgili açıklamada Belediye Başkanı Murat Yıldız, belediye imkanlarını zorlayarak halka ucuz su vermeye devam ettiklerini belirterek, "Birçok vatandaşımızın ekonomik anlamda dar boğazda olduğunun bilincindeyiz. Bu açıdan temel tüketim maddesi olan suya zam yapmamakla, dar gelirli hemşerilerimize ekonomik bir katkı sağladığımızı düşünüyoruz" dedi.

Küçükköy yaylasından gelen suyun yakın zaman içinde beldelerine de geleceğini söyleyen Başkan Yıldız, "Artık Küçükköy'de içme su sıkıntısı olmayacak. Halkımıza en iyi hizmetin vermenin gururunu yaşıyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 09:53:25
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 09:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fahrettin dal IP: 88.224.136.xxx Tarih : 8.10.2009 13:14:51

köyüm  ve  köylüm  adına  çok sevintirici bizim burda zam üstüne zam gelirken  köylüme  zam yok .sayın başkan murat  yıldız a hizmetin devamını dilliyorum.