21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kumar masasında kurşun yağmuru

Kumar masasında başlayan tartışma, kahvehane karşısındaki benzinlikte silahlı kavgaya dönüştü. Kuru sıkıdan çevrilme silahıyla havaya kurşun yağdıran Levent Y., arkadaşını yaraladıktan sonra polise ateş etti.

Olay, Antalya'nın Yeşilırmak Caddesi üzerinde bir kahvehanede meydana geldi. Aralarında anlaşamayan ikilinin kavgası büyüyerek kahvehane karşısında bulunan benzinlikte devam etti. Benzinlik içerisinde tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Levent Y. kuru sıkıdan çevrilme silahıyla havaya ateş açmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Levent Y., silahını kumar arkadaşı Cem B.'ye doğrulttu. Kurşunların hedefi olan Cem B. bacağına isabet eden iki kurşunla yaralandı. Bacağına isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içinde yerde yatan Cem B., çevrede bulunan vatandaşlar tarafından ambulansın gelmesini beklemeden otomobile bindirildi.

YAKALANDI

Bu sırada olay yerinden kaçmaya çalışan Levent Y., kendisini yakalamaya çalışan polislere iki defa ateş etti. Kısa süren kovalamacanın ardından Levent Y. yakalandı. Olay yerine takviye olarak gelen polis olay yerinden uzaklaşan otomobilde zanlının olabileceğini düşünerek takip etmeye başladı. Otomobilin içinde Cem B.'nin olduğunu fark eden polis ekipleri yaralının daha çabuk hastaneye gitmesi ve sorgusunun yapılması için otomobili takip etti.

Kuru sıkıdan çevrilme silahıyla yakalanan Levent Y. ise polis merkezine götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis, tartışmanın yaşandığı benzinlik ve çevresinde 11 tane boş kovan buldu. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 09:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?