22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kumluca'ya yeni emniyet müdürü

KUMLUCA EMNİYET MÜDÜRÜ ÇETİNKAYA GÖREVİNE BAŞLADI

Antalya’nın Kumluca ilçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya görevine başladı.

Kumluca Emniyet Müdürü Mehmet Dönmez'in Muratpaşa Emniyet Müdürlüğüne atanması nedeniyle boşalan Kumluca Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Muratpaşa Emniyet Müdür Yardımcısı 4. sınıf Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya yeni görevine başladı.

Altı yıldır Antalya'da görev yaptığını, bundan dolayı yeni görevinde zorluk çekmeyeceğini belirten Çetinkaya, Kumluca'nın, Antalya'nın hızlı gelişen ve büyüyen bir ilçesi olduğunu söyledi. Çetinkaya, polis vatandaş işbirliği içinde toplumun huzur ve güveni için çalışacaklarını belirterek, “Kumluca güzel, serası ve Turizmi ile ön planda olan şirin bir ilçe. İlçede vatandaş - polis ilişkisini daha da yükseklere çıkarmak Kumluca da görev yapacak olmaktan son derece mutluyum” diye konuştu.

Ankara'nın Ayaş ilçesinde 1972 yılında doğan Nail Çetinkaya, Ankara, Şanlıurfa ve Antalya'da görev yaptıktan sonra Muratpaşa İlçe Emniyet Müdür Vekili iken, Kumluca ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Çetinkaya evli ve bir erkek, bir kız olmak üzere iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 09:26:01
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 09:37:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?