1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kupalarını Evcilmen'e getirdiler

Türkiye Şampiyonu olan Yıldız Bayan Hentbol takımı ile ritmik cimnastikte Türkiye Üçüncüsü olan cimnastikçiler kupalarını Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen’e sundu.

Muratpaşa Belediyespor, Yıldız Bayan Hentbol takımı kategorisindeki Türkiye Birinciliği’nde 6’da 6 yapıp namağlup Türkiye Şampiyonu olurken, Ritmik Jimnastik Takımı da Büyükler ve Küçükler kategorilerinde Türkiye Üçüncülüğü’nün yanı sıra Asya Nur Taş ve Sena Sönmez ile de Türkiye ikincilikleri elde etti.

Aydın’da 22-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Yıldız Bayanlar Hentbol Türkiye Birinciliği’nde namağlup Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor Yıldız Bayan Hentbol Takımı ile 21-24 Mayıs tarihlerinde İzmir’de yapılan 2. Etap Ritmik Cimnastik Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Yarışması’nda iki kategoride Türkiye Üçüncülüğü kazanan Ritmik Jimnastik Takımı için belediye hizmet binasında kutlama töreni düzenlendi.

Konvoy eşliğinde Muratpaşa Belediyesi’ne gelen şampiyon hentbolcülerle cimnastikçiler konfetilerle karşılandı. Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, Muratpaşa Belediyespor Başkanı İbrahim Akkaya, Kulüp Yöneticisi Mehmet Tosun, Hentbol Antrenörleri Birol Ünsal, Ayşen Yılmaz, Jimnastik Antrenörü Zlatka Staykova ile sporcuları kabul etti.

Başarılı sporcular kazandıkları kupaları Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’e sundu. Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, Türkiye Şampiyonu hentbolcülerle takım halinde iki Türkiye üçüncülüğü, bireysel olarak da iki Türkiye İkinciliği’ni Antalya’ya getiren cimnastikçileri tek tek kutladı. Başkan Evcilmen, “Hentbolde cimnastikte marka oldunuz. Göğsümüzü kabarttınız, Antalyamız’ın ve belediyemizin adını duyurdunuz. Başarılarınızı uluslararası düzeye taşıdınız. Başarınızın devamını diliyorum bundan da kuşkum yok” dedi.

Muratpaşa Belediyespor Başkanı İbrahim Akkaya ise kupaları verdiği Başkan Evcilmen’e, “Verdiğiniz desteği karşılıksız bırakmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte sporcularımızla birlikte daha büyük başarılara imza atıp daha çok kupa kazanacağız” diyerek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 13:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?