22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kurban satış yerleri belirlendi

Kepez Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 3 noktada kurbanlık hayvan satış yeri oluşturdu. Belirlenen 3 satış noktası dışında kurbanlık satışına izin verilmeyecek.

Kepez Belediyesi, kurallara uygun, hijyenik ortamlarda satış yapılması için hayvan satış yerlerini belirledi. Kepez Belediyesi’nin alt yapısını hazırladığı satış yerlerinde de hayvan pazarları kuruldu. Kepez Belediyesi tarafından hayvan pazarlarının tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Belirlenen satış noktaları dışında kurbanlık hayvan satışına izin verilmeyecek. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de gelen talepler doğrultusunda kurullara uygun, hijyenik şartlarda satış yapılması için 3 noktada kurbanlık satış noktalarını belirlediklerini söyledi

Öner, Kurban satış yerlerinin, kesim yerlerinin tespiti ve genel temizliğinin yapılması noktasında belediye olarak gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Kurbanlık satmak isteyenlerin mutlaka kurallara uyması gerektiğini, aksi halde satış yapmalarına izin verilmeyeceğini kaydeden Öner, “Kurbanlık hayvanların satışının yapılacağı yerlerin alt yapısını hazırladık. Hayvan satışlarının, Kurban’ın maneviyatına uygun olması için gereken tedbirleri alıyoruz. Yaptığımız alt yapı çalışmalarıyla hayvan satış noktalarını sağlıksız ortamlardan kurtardık. Her gün satış yerlerinin temizliğini yapıyoruz, su ihtiyacını karşılıyoruz. Satış noktalarında belediye olarak yapmamız gereken ne varsa yerine getiriyoruz. Hayvan satış noktalarında, herhangi olumsuz bir duruma karşı da zabıta ekiplerimiz sürekli görev yapıyor. Kurban Bayramı’nın son gününe kadar zabıta ekiplerimizin denetimlerine devam edecek.” şeklinde konuştu.

KURBANLIK HAYVAN SATIŞ YERLERİ:

Gazi Bulvarı Toptancı Hal Kavşağı Doğu-Sel Siteleri yanındaki boş alan, Çamlıbel Mahallesi Kültür Çadırı yanı, Fevzi Çakmak Mahallesi olarak belirlendi

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?