7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kurban satış yerleri belirlendi

Kepez Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hayvanların satış yerlerini belirledi. Belirlenen 5 satış noktası dışında kurbanlık satışına izin verilmeyecek.

Kepez Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, hayvan satış yerleriyle ilgili hazırlıklarını tamamladı. Kepez Belediyesi, kurallara uygun, hijyenik ortamlarda satış yapılması için hayvan satış yerlerini belirledi. Belirlenen satış yerlerinde de hayvan pazarları kurulmaya başlandı. Kepez Belediyesi, Kurban Bayramı’na üç hafta kala hareketliliğin başladığı hayvan pazarlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, gelen talepler doğrultusunda kurullara uygun, hijyenik şartlarda satış yapılması için 5 yerde kurbanlık satış noktalarını belirlediklerini söyledi.

Öner, kurbanlık satmak isteyenlerin mutlaka kurallara uyması gerektiğini, aksi halde satış yapmalarına izin verilmeyeceğini belirtti. Vatandaşların da alışverişlerinde dikkatli olması gerektiğini hatırlatan Öner, “Kurbanlık hayvanların satışının yapılacağı yerlerin alt yapısını hazırladık. Hayvan satışlarının Kurban’ın maneviyatına uygun olması için gereken tedbirleri alıyoruz. Yaptığımız alt yapı çalışmalarıyla hayvan satış noktalarını sağlıksız ortamlardan kurtardık. Her gün satış yerlerinin temizliğini yapıyoruz. Yine her gün hayvanların su ihtiyacını karşılıyoruz. Satış noktalarında belediye olarak yapmamız gereken ne varsa yerine getiriyoruz. Hayvan satış noktalarında, herhangi olumsuz bir duruma karşı da zabıta ekiplerimiz sürekli görev yapıyor.

Kurban Bayramı son gününe kadar zabıta ekiplerimizin denetimleri devam edecek. Kepez belediyesi tarafından kurbanlık satışı yapma izni verilen noktalar şöyle belirlendi:

Gazi Bulvarı Toptancı Hal Kavşağı Dogu- Sel Siteleri yanındaki boş alan Esentepe - Çamlıbel Mahalleleri, Dallas Siteleri yanı Fevzi Çakmak Mahallesi

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 10:22:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?