1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kursiyerlerin 500 eseri sergileniyor

Muratpaşa Belediyesi kursiyerlerinin yaklaşık 500 eserinden oluşan üçüncü sergisi, belediye hizmet binası fuayesinde ziyarete açıldı.

Muratpaşa Belediyesi’nin dokuz merkezde gerçekleştirdiği kursların yıl sonu sergisi 31 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.Değirmenönü Kültür Sanat, Gençlik, Bayındır ve Çağlayan Kurs Merkezleri’ndeki kurslara devam eden kursiyerlerin yaklaşık 500 eseri sergiyi ziyaret edenlerin beğenisini kazandı.

Belediye hizmet binası fuayesindeki sergide, heykel, resim, seramik, rölyef, mis sabun, kumaş boya, takı, ev aksesuarları ve ahşap boyama tekniği ile yapılan eserler yer alıyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Haydar Aksu, kursiyerler ve çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışı yapılan sergide Başkan Evcilmen, kurslarda eğitim veren 19 öğretmene çiçek vererek teşekkür etti.

Başkan Evcilmen, “Bu kadar eserin, ürünün ortaya çıkması önemli ama asıl önemli olan bunların ekonomiye kazandırılıp aile bütçesinde katkısının sağlanması.Bunun için satış ünetisi oluşturma çalışmaları başlattık” dedi. Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Aksu ise, Muratpaşa Belediyesi ile yaptıkları ortak çalışmalar sonucu kurs sayısının arttığını ve çağdaş mekanlarda eğitim verdiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 12:43:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?