22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kursiyerlerin sertifika sevinci

HALK OYUNLARI KURSU’NU BİTİRENLERE SERTİFİKA

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Temel Halk Oyunları Kursu tamamlandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının mesai sonrasında katıldığı 60 saatlik kursu başarı ile bitiren kursiyerlere Başhekim Doç. Dr. Abdullah Erdoğan Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifikalarını verdi.

Halk oyunlarının Türk kültüründe önemli bir yer tuttuğunu bildiren Başhekim Doç. Dr. Abdullah Erdoğan, çalışanlarını boş zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirdikleri için kutladı. Hastanedeki çalışma temposunun yoğun olduğunu belirten Başhekim Erdoğan, “Başarılı kişilerin mutlaka iyi bir hobisi olur. İşinizden arta kalan zamanlarınızı kendi kültürümüzü yansıtan bir hobi ile değerlendirdiğiniz için sizleri kutluyorum” dedi.

Akdeniz Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan kursun sertifikalı halk oyunları eğitimcisi Okan Göldaş, eğitimin moral ve motivasyonlarını arttırdığını söyledi. Kursiyerlerin 60 saatlik eğitimi başarı ile tamamladıklarını dile getiren Göldaş, “Teke yöresinin yanı sıra Zeybek, halay ve horonlarla eğitimimizi bitirdik. 14 çalışanımız halen orta seviye kursumuza devam ediyor. Talep olduğu sürece kurslarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

HALK OYUNLARI KURSU’NU BİTİRENLERE SERTİFİKA
HALK OYUNLARI KURSU’NU BİTİRENLERE SERTİFİKA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 13:51:00
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 14:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?