22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kürsüde kalbi sıkıştı

Saadet Partisi Merkez İlçe Kongresi'nde konuşmak için kürsüye gelen SP Merkez İlçe Başkanı Ali Özsoy, kalbi sıkışınca hastaneye kaldırıldı.


Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Toplantı Salonu'nda yapılan SP Merkez İlçe Kongresi'nde kürsüye çağırılan SP İlçe Başkanı Ali Özsoy, kürsüye çıktığı sırada aniden rahatsızlandı. Kalp pili olduğu öğrenilen Özsoy'un aşırı heyecandan kalbi sıkıştı. Partililerin müdahale ettiği Özsoy, tekerlekli sandalye ile kongrenin yapıldığı salondan çıkarıldı. Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'ne ait iki ambulansın şoförü bulunamayınca 112 servisinden yardım istendi. Sağlık skandalının yaşandığı olay yerinde oturduğu sandalyeden titreyerek irkilen Özsoy, nefes almakta güçlük çekti. Bu sırada kongre salonunda bulunan eşi, Ali Özsoy'a ilaç verirken yanından bir an olsun ayrılmadı. Ali Özsoy, 15 dakika sonra gelen 112 ambulansıyla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.


SP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Budak'ın da katıldığı kongrede, Merkez ilçe başkanlığı için tek aday bulunuyordu. Ali Aktaş'ın tek liste ile katıldığı kongrede eski Başkan Ali Özsoy'un rahatsızlığı kongreye katılan partilileri üzdü.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 15:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?