15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kurtlar Vadisi oyuncularına yoğun ilgi

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARINA YOĞUN İLGİ

Oto LPG dönüşüm sistemi üreticisi Atiker'in bayiler toplantısı Antalya Beldibi'nde yapıldı. Bayiler toplantısının gala gecesine şirketin sponsor olduğu "Kurtlar Vadisi Pusu" dizi filminin oyuncuları da katıldı. İzdihama yol açan oyuncular, korumalar eşliğinde salonda yerlerini alabildi.

Filmde Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz, diziyle ilgili bilgi verdi. Şaşmaz, "Bana her yerde 'Abdülhey ne olacak. Öldü mü gerçekten. Ölmedi mi?" diye soruyorlar. Dizide gördüğünüz gibi Abdülhey öldü" dedi.

Röportajların sonunda ise vatandaşların Abdülhey'in ölüp ölmeyeceği konusunda ısrarcı olması üzerine Şaşmaz, "İşte kapı gibi burada" diyerek oyuncuyu gösterdi.

Gazetecilerin, 'Kurtlar Vadisi Filistin' filmi hakkındaki sorularına ise Şaşmaz, şöyle karşılık verdi: "Filmin senaryosu halen bitmedi. Senaryosu bitince, Mayıs- Haziran ayında başlayacak."

Şaşmaz, filmin bir sahnesinde İsrail ile yaşanan diplomatik krizle ilgili 'İsrail'in diziye bu kadar tepki göstereceğini ve olayların bu kadar büyüyeceğini bekliyor muydunuz?' şeklindeki soruya ise "Onlar, abartmayı, büyütmeyi çok seviyor sadece" cevabını verdi.

Abdülhey'in ölümünün ardından dizi sırasında gözyaşlarına boğulan Erhan Ufak da set içinde ve set dışında oyuncu arkadaşlarıyla hiçbir zaman hiçbir sorun yaşamadıklarını anlattı. Ufak, "180 bölüm birlikte oynadığım sahnedeki duygularım ortada" dedi.

Abdülhey rolünde oynayan Kenan Çoban ise dizideki ölümüne kendisinin de üzüldüğünü, herkesin kendisine yaşayıp yaşamadığını sorduğunu söyledi. Dizide, Polat Alemdar'ı bıçaklamasının ardından hayranlarından bir tepki almadığını söyleyen Çoban, sözlerini şöyle tamamladı: "Herkes benim hafızamı kaybettiğimi ve ne yaptığımı bilmediğimin farkında. İzleyicilerimiz bunun farkında olduğu için herhangi bir tepki gelmedi. Sadece üzülüyorlar."

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARINA YOĞUN İLGİ
KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARINA YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 12:41:04
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 18:03:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?