21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kütükçü Mahallesi'ne yeni park

Kepez Belediyesi, Kütükçü Mahallesi’nde 2 dönüm alandan oluşan, basketbol sahası ve fitness aletlerinin de bulunduğu parkın yapımını tamamladı.

Kepez Belediyesi, yeni parklarla mahalleleri güzelleştirmeye, çocuklara oyun alanları oluşturmaya devam ediyor. “Her mahalleye park” sözünü büyük oranda gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kütükçü Mahallesi’ne 2. parkını da kazandırdı.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kütükçü Mahallesi’nde 2 dönüm alandan oluşan parkın yapımını tamamladı. Parkın hizmete girmesiyle hem çocuklar hem de büyükler spor yapabilecekleri bir alana kavuştu.

Parkta, basketbol sahası ile ilçe halkına açık havada spor yapma imkanı sunan Kepez Belediyesi’nin Türkiye’deki bir ilki olan fitness aletleri bulunuyor. Yürüyüş yollarının, oturma alanlarının ve çocuk oyun grubunun da bulunduğu parkın hizmete girmesiyle mahalle sakinlerinin spor ve sosyal donatı alanı ihtiyacı karşılanmış oldu. Spor temalı parkla, Kütükçü Mahallesi hem güzelleştirdi hem de değerini artırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 16:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaprak dönemez IP: 88.248.15.xxx Tarih : 22.01.2009 17:38:53

bu kadar park yaptığını yazıyosunuz söylüyorsunu neden ozaman kütükçüdeki park yeri hala taşlı ve bakımsız yolları zaten köy yollarından beter görünen yerlere reklam olsun diye yaptırıyorsunu görünmeyen kenar mahallelere neden yapmıyorsunuz lütfen kütükçü mahallesi 2984 nolu sokaktaki parkları ve yollarıda dikkate alırsanız bizde belediyemiz var diye sevinelim