7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kuyumcular Antalya'da buluşuyor

Antalya Kuyumcular Odası'nın desteği ile Sereks Fuarcılık tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Gold Antalya 2007 Takı, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı 12 Nisan'da başlıyor. 

12-15 Nisan tarihleri arasında Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuarda, gümüş ve saat sektörünün önde gelen firmalarının stantları yer alacak. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kuyumcular Odası Başkanı Orhan Tolunay, "11 yıldır aralıksız düzenlenen fuar, turizm sezonu öncesi olduğu için sektör temsilcilerinin büyük ilgisini çekiyor. Meslektaşlarımız fuarda, hem alışveriş yapma hem de yeni ürünleri görme ve sektörde yeni kişilerle tanışma fırsatı buluyorlar" dedi. 

Tolunay, bu yıl da sektörün içerisinde bulunan binlerce kişinin fuarı gezeceğini belirterek, fuarı düzenleyen Sereks Fuarcılık yöneticilerine teşekkür etti. Sereks Fuarcık'ın sahibi Gökhan Yardan ise, bu yıl fuarda 75 firmanın stant açacağını ifade ederek, Denizli, Manisa, Uşak gibi bazı illerden otobüsler kaldırılacağını söyledi. 

5 bin ziyaretçi katılmasını beklediklerini kaydeden Yardan, "Fuarımızın, ekonomik boyutunun yanı sıra sektör temsilcilerinin bir araya gelmesi açısından çok önemli olduğu kanısındayız. Kuyum, gümüş ve saat sektörü ile ilgilenen herkesi fuarımıza bekliyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 16:21:52
Güncelleme :10 Nisan 2007 Salı 16:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?