22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Kuzeyin Oğlu' fırtına gibi esti

MANAVGAT'TA FESTİVAL COŞKUSU

Manavgat ilçesinde düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali kapsamında Volkan Konak bir konser verdi.

Konser öncesi Zonguldak'ta meydana gelen maden ocağı faciasıyla ilgili konuşma yapan ünlü sanatçı Volkan Konak, hayatını kaybeden işçilerin ailesine baş sağlığı diledi.

Konserine "Türk halkının morale ihtiyacı var" diyerek başlayan Konak, Karadeniz şivesi ve yorumu ile söylediği şarkılarına binlerce hayranı eşlik etti. 'Göklerde Kartal Gibiyim', 'Yarim Yarim', 'Güle Güle Kazım', 'Cerahpaşalı' gibi sevilen şarkılarını Manavgatlılar için söyleyen ünlü sanatçıya, ilçede yaşayan Karadenizliler de horon teperek eşlik etti.

YÜKSEK SADAKAT HAYRANLARI BİR ARADA

Festivalin gündüz bölümünde, Çin Sirki ve Kenyalı dansçılar tarafından gerçekleştirilen gösteri izleyenleri büyüledi. Uluslararası Motosiklet Festivali'ne katılan yüzlerce motosiklet tutkunu ise Yüksek Sadakat'in seslendirdiği parçalarla coştu. Grup konser süresince muhteşem bir performans sergilerken sempatik diyalogları ile de izleyicilerden alkış aldı.

MANAVGAT'TA FESTİVAL COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 13:58:03
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 22:57:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?